Розчин для стимулювання росту коріння для будь-яких паростків — всього за 3 дні

0
Мед для рослин
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Для дачників питання щодо стимулювання росту коріння є завжди актуальним. І для цього потрібно мати певні лайфхаки на озброєнні. Є натуральні засоби, які можна з легкістю використати, а результат побачити всього за 3 дні.

Що це за секретний засіб

Не дивуйтесь, бо цей засіб є дуже розповсюдженим та дієвим. Більше того, він є дуже смачним. В могли здогадатись, що мова йде про мед. Цей продукт багатий мікро- та макроелементами. Тому він здатний простимулювати активний ріст коріння. Цьому сприяють також фітогормони, які є у складі.

Це ідеальний засіб для вкорінення виноградних паростків та саджанців, смородини, троянд та багатьох інших рослин. А приготувати розчин дуже просто.

Вам потрібно зробити наступне. Розведіть 1 столову ложку меду у 3 літрах теплої води. Бажано брати трохи відстояну. Перемішайте розчин. В ньому має постояти потрібний вам паросток протягом 3-5 днів. Потім розчин замініть на просту воду.

Таке стимулювання дасть можливість рослини прокинутись та почати утворювати кореневу систему. Спробуйте, бо цей спосіб з медом дійсно є дієвим.

попередня статтяКонфітюр з помідорів: соус та закуска в одній банці
наступна статтяНайлінивіший спосіб всесезонної заготівлі для борщів, підлив та інших страв
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я