«Половинчастий» манікюр – тренд весни 2023: дизайн для тих, кому набрид френч

0
«Половинчастий» манікюр – тренд весни 2023: дизайн для тих, кому набрид френч
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Французький манікюр – один з найпопулярніших дизайнів, що не втрачають актуальності з сезону в сезон. І навіть якщо класичний варіант з білими кінчиками вважається не трендовим, популярності не втрачають цікавіші форми френча — кольоровий, подвійний, з малюнками, і навіть «невидимий». Але що робити, якщо всі незвичайні варіанти вже були випробувані і набридли? На цей випадок знайдеться новий трендовий дизайн – “половинчастий” манікюр.

Неважко здогадатися, що дизайн складається з половинок. У більшості випадків одна половинка покривається лаком, а інша залишається без нього. Варіантів виконання такого манікюру безліч, проте глобально їх можна поділити на дві категорії — з вертикальними та горизонтальними половинками. Перший випадок, мабуть, популярніший. Такий манікюр не тільки чудово виглядає, а й візуально звужує та подовжує нігтьову пластину, роблячи руки більш витонченими. Щоправда, щоб цей ефект спрацював, лінія має бути строго прямою. Другий варіант – з горизонтальними половинками – більше нагадує френч, просто яскравий «кінчик» тепер займає велику площу.

Що стосовно дизайну «половинок»? Тут варто дати повну свободу вашій уяві. Вони можуть бути однотонними, поєднувати у собі кілька кольорів (як на різних пальцях, так і на одному) або з малюнком. Останній можна вибирати, повністю спираючись на ваші уподобання. Якщо говорити про тренди — на «половинку» можна нанести анімалістичний принт, абстрактний малюнок або складний орнамент — маса варіантів.

попередня статтяЯк правильно додавати часник у супи та інші страви
наступна статтяДосвідчені господині назвали переваги придбання курячих гомілок
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я