Салат з курячого філе та ананасів — свято кожен день

0
Святковий салат
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Салат з ананасами часто готують на новорічний стіл. Але ж його можна зробити і в будь-який інший день. Свято можна влаштувати тоді, коли душа цього бажає. Пропонуємо це зробити просто сьогодні.

Інгредієнти

Вам потрібні наступні:

  • філе — 500 г;
  • консервовані ананаси — 250 г;
  • консервована кукурудза — 250 г;
  • майонез — 200 г;
  • болгарський перець — 1 шт.;
  • часник — 2 зубки;
  • сіль, перець.

Як приготувати салат

Найперше треба відварити філе курки. Воно буде соковитішим та смачнішим, якщо спочатку облити його крутим окропом, а потім опустити варитись в гарячу воду. Вогонь середній. Коли закипить, тоді додайте цибулю та моркву. За 2 хвилини до завершення покладіть лаврове листя.

Філе охолодіть та наріжте кубиком. Покладіть в миску разом з подрібненими таким самим чином ананасами, перцем та кукурудзою. Часник подрібніть за допомогою пресу. Також покладіть в салат. Сіль, перець, майонез чи 50/50 із сметаною — на власний смак. Також в салат можна покласти свіжий огірок, що надасть свіжості те легкості смаку.

Якщо у вас кілька вільних хвилин та маєте бажання покращити смак страви, зробіть майонез самостійно. Це буде зовсім інакший рівень смаку. Такий салат зробить свято в будь-який день. Не відкладайте його на потім. Смачного!

попередня статтяСкільки треба насіння або зубків на 10 квадратних метрів: корисні підказки
наступна статтяЯк очистити пательню від нагару: допоможе один овоч та сода
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я