Коли можна садити помідри на розсаду у 2023 році

0
Помідори
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Якщо ви плануєте самостійно вирощувати розсаду помідорів, то треба ретельно підійти не лише до підбору насіння, ґрунту, а й часу, коли це робити.

Подробиці

За умови, якщо помідори будуть рости в теплицях, то сіяти варто починати у другій половині березня. Натомість якщо ви плануєте садити відразу у відкритий ґрунт, то краще це робити у кінці березня чи у першій половині квітня. Орієнтуватися варто на погоду, проте вже на початку квітня світла буде вистачати для повноцінного розвитку рослин.

Згідно з місячним календарем, у 2023 році позитивними днями для садіння томатів будуть: 1-3, 6, 9-12, 16, 17, 20, 24-30 березня, а також 3-5, 7-9, 12 та 13 квітня.

Температурні умови весняного сезону часто відрізняються від традиційних уявлень: щороку весна приносить нові “сюрпризи”, тому треба дивитися по ситуації і не поспішати відправляти помідори у відкритий ґрунт.

попередня статтяЛінивий сирник у духовці без заморочок
наступна статтяЯк замаринувати рибу без спеціальних спецій
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я