8 способів надати тонкому волоссю об’єму

0
8 способів надати тонкому волоссю об'єму
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Багато хто з нас мріє мати пишні локони, але досягти такого ефекту вдається не кожній. Давайте розберемося, яким чином можна швидко надати максимальний об’єм тонкому волоссю.

1. Зробіть начіс

Елементарний лайфхак, про який дехто забуває. Начіс – найшвидший спосіб створити легкий прикореневій об’єм. Для досягнення найкращого ефекту вам знадобиться проста зубна щітка. Розділіть волосся на кілька пасм і начешіть кожну біля самого коріння. Не забудьте наприкінці зафіксувати укладання лаком.

2. Сухий шампунь

Бруд та себум, який скупчується на шкірі голови, обтяжує ваше волосся, роблячи його неживим. Щоб освіжити локони без миття, використовуйте сухий шампунь. Це перевірений засіб, який поглине надлишки шкірного сала, а також надасть пишності вашій укладці.

3. Наносьте кондиціонер лише на кінчики

Не потрібно наносити кондиціонер на коріння волосся, на відміну від кінчиків, вони не скажуть вам спасибі. Цей лайфхак допоможе уникнути такої проблеми, як жирна шкіра голови, через яку будь-яка зачіска швидко втрачає вигляд.

4. Не розчісуйте вологе волосся

Зрозуміло, розчісування вологого волосся допоможе розгладити неслухняні пасма. Але якщо ви хочете досягти об’єму, дайте локонам повністю висохнути, перш ніж використовувати щітку.

5. Сушіть волосся біля коренів

Важливо сушити феном саме прикореневу зону. Обов’язково нанесіть на вологі пасма термозахисний засіб перед укладанням. Якщо ваше волосся не завивається, ви можете просто опустити голову вниз. Стилісти також радять використовувати руки або круглу щітку, щоб піднімати пасма.

6. Зробіть пучок

Пучок на ніч – ідеальний спосіб для лінивих. Після миття голови зберіть мокре волосся у високий пучок і сміливо готуйтеся до сну. Впевнені, що вранці результат вас приємно здивує – цей спосіб надасть локонам природного об’єму.

7. Боковий пробір

Якщо у вас тонкі локони, радимо забути про прямий проділ – така зачіска тільки тягне пасма вниз. Щоб досягти ефекту пишного волосся, перемістіть проділ убік, просто перекинувши локони набік.

8. Термобігуді

Щоб отримати максимум від укладання, використовуйте термобігуді. Це досить легкий, проте ефективний спосіб, якщо ви хочете отримати бажаний об’єм швидко. Після завивки розділіть волосся пальцями.

попередня статтяДомашня гірчиця на яблучному оцті
наступна статтяКрем “Муслін” ніжний та смачний, підійде для багатьох десертів
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я