Такої риби під сирною скоринкою ви точно не куштували

0
Риба з овочами під сиром
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Просто смажена чи запечена риба — це класичні рецепти. Спробуйте приготувати її під сирною скоринкою. Це зовсім новий рівень смаку та гастрономічної насолоди. Вам точно сподобається.

Інгредієнти

Вам потрібні наступні:

  • риба — 400 г;
  • цибуля — 2 шт.;
  • морква — 2 шт.;
  • сир — 200 г;
  • помідори у власному соці — 300 мл;
  • сіль, спеції.

Як приготувати

На сковороді розігрійте соняшникову олію. Відправте смажитись подрібнену цибулю. Потім до неї відправте натерту на тертці моркву. Далі на черзі подрібнені томати у власному соці. Овочі посоліть та покладіть чорний мелений перець. Протушкуйте 10 хвилин.

Далі вам потрібна форма для запікання. Змастіть її олією та викладіть шматками рибне філе. Можете брати будь-яке ваше улюблене. Зверху покладіть протушковані овочі. Відправляйте тепер форму в духову піч на 30 хвилин при температурі 180 градусів.

Дістаньте форму з рибою, викладіть зверху щедро сир та поверніть в духовку на 10  хвилин. Коли утвориться апетитна скоринка дістаньте та дайте трохи охолонути. А далі лишається тільки встромити виделку та взяти на пробу смачний шматочок риби з сиром та овочами.

попередня статтяЧому у горщику з орхідеями з’явився мох
наступна статтяСмачний та простий десерт: готуємо клафуті з вишнями
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я