Продукти, що зроблять м’яким будь-яке м’ясо

0
Продукти, що зроблять м’яким будь-яке м’ясо
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Коли необхідно за короткий термін перетворити не зовсім молодий шмат м’яса на ніжний і смачний, скористайтеся продуктами-помічниками й цими порадами.

Подробиці

Гірчиця. Намазавши нею м’ясо на кілька годин або якщо шматочки невеликі, то на 20 хв, в результаті матимете пікантне м’яке м’ясо. Можна запікати, можна смажити.
Алкоголь. У вині – замочуємо на ніч, у пиві – відразу тушкуємо, горілку (50-100 г) додаємо в м’ясо, яке вже готується. Алкоголь під час термообробки випарується, тому не бійтеся, що він зашкодить.

Розсіл (огірковий, капустяний). Замаринувавши у ньому м’ясо, не додавайте солі, щоб не пересолити.

Мінеральна вода. Класичний розм’якшувач твердих волокон м’яса. Краще вибирати лікувально – столову, на кшталт «Боржомі».

Крохмаль. Якщо вимочити м’ясо у воді з розведеним у ній крохмалем, соковиті шматочки з рум’яною шкірочкою гарантовані!

Кефір. Змішуємо кисломолочний продукт з прянощами та заливаємо на кілька годин м’ясо.

Соєвий соус. Замариноване у ньому на 1-2 години м’ясо стане оригінального темного кольору, з характерним присмаком і м’яким.

Сік (лимонний, ананасовий, гранатовий). Це чудові пом’якшувачі, але замочувати в них потрібно не недовго, щоб не отримати протилежний результат.

Експериментуйте з маринадами – і ви обов’язково знайдете те, що вам смакуватиме. А найголовніше – м’ясо буде м’яким і соковитим!

попередня статтяЯк дбайливо відмити сковорідку з антипригарним покриттям
наступна статтяЯк змусити спатифілум рясно і пишно зацвісти: найпростіший, але дієвий спосіб
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я