Як зробити відбивні ніжними за 10 хвилин

0
відбивні
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Відбивні з будь-якого м’яса будуть неймовірно ніжними, соковитими, м’якими, якщо їх правильно підготувати до смаження. Не малу роль відіграє й спосіб приготування кляру. Господині часто роблять його на воді, а тому отримають жорстке м’ясо.

Подробиці

Для початку треба відбити м’ясо, без цього волокна будуть грубими і під час смаження сік не пом’якшить їх. Відбивати зручно на дошці, на яку потрібно викласти м’ясо, обгорнути харчовою плівкою і добре пройтися молотком, але не робіть надто тонкі відбивні. Інакше вони будуть досить сухі.

Посипте відбивні сіллю та перцем (на смак), а потім змастіть кожен шматочок м’яса сметаною. Залиште на декілька хвилин, а тим часом приготуйте кляр.

Яйця збийте з молоком, мов на омлет, додайте порівну борошна та сухарів для панірування, щоб по густоті було, мов рідка сметана.

Кожну відбивну окуніть у кляр і смажте на високому вогні з двох сторін до золотої скоринки. М’ясо в середині буде ніжне та соковите.

попередня статтяЯк підготувати картоплю для начинки на вареники
наступна статтяЯк виростити руколу на підвіконні, що свіжа зелень була цілий рік
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я