Добриво, яке подарує для герані життєву силу та цвітіння

0
Герань у горщику
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Герань — ця домашня квітка має стабільну увагу. Вона чудова та ефектна. Саме тому її так часто люблять вирощувати квітоводи. На підвіконні їй завжди знайдеться місце. Взимку переважно рослини переходять у режим спокою, але при бажанні можна зробити чудо, щоб вона зацвіла.

Як це зробити

Герань переважно не цвіте взимку. Її період появи квітів припадає на травень. Але одне добриво допоможе і взимку побачити герань у всій красі. Вся справа в комплексному підживленні. Є три головні речовини, які потрібні рослині: фосфор, азот, калій.

Придбайте будь-яке рідке мінеральне добриво. В ньому є всі необхідні макро- та мікроелементи для герані та інших кімнатних рослин. Окрім названих вище елементів, в склад входять: марганець, мідь, бор, йод, залізо, цинк і ін.

Іноді можна почути, що для рясного цвітіння в будь-який сезон достатньо підливати герань заваркою. Досить неоднозначно, щоб гарантувати цвітіння. Краще застосовувати комплексні калійні та азотні добрива. Використовуйте перевірені та гарантовані методи. Це і рослині допоможе, і ви отримаєте естетичну насолоду.

попередня статтяЯк зробити фарш для чебуреків та пельменів втричі смачнішим
наступна статтяМариновані печериці за 7 хвилин: простий рецепт
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я