Для чого господині трусять яйця перед їх варінням: хитрість, про яку більшість не знають

0
Як варити яйця
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Зварити яйця досить просто. Так думають більшість. Насправді, є кілька моментів, про які варто знати. Вони допоможуть зробити яйця смачнішими. Також їх буде легше чистити. Цінний білок не лишиться на шкаралупі. До речі, а ви знали, що яйце перед варінням треба потрясти?

Для чого робити такі дії

На перший погляд є лише здивування, для чого робити такі дії. Достатньо просто покласти яйця в каструлю з водою та зварити їх. Думка помилкова, бо певна користь від цього лайфхаку таки є.

Якщо потрусити куряче яйце, його вміст рівномірно розподіляється. В результаті, коли воно буде готове, його буде значно легше очистити від шкаралупи.

Пам’ятайте, що класти яйця потрібно в холодну воду. Також не варто готувати свіжі. Нехай вони кілька днів полежать. Це також допоможе тому, щоб вони потім легше звільнялись від шкаралупи.

Якщо ви не знали цих маленьких хитрощів, спробуйте їх на практиці. Вони працюють. Ви зможете переконатись в їх дієвості.

попередня статтяЯк зварити та подати пельмені з бульйоном
наступна статтяЯк звільнити орхідею від мушок: корисні поради
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я