Три помилки, які допускають господині під час варіння картопляного пюре

0
Як швидко зварити картоплю для пюре
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Зіпсувати картопляне пюре може кожен. Достатньо допустити одну з трьох помилок і ваша страва буде і не смачною, і не корисною. Запам’ятайте, що не можна робити під час варіння пюре, аби наступного разу картопля була смачною.

Подробиці

По-перше, не треба дрібнити картоплю для пюре. Краще обирайте середнього розміру картоплинки і варіть їх цілими, не ріжучи навіть навпіл. Так, у картоплі збережеться смак і поживні речовини, а також крохмалистість, що робить пюре кремоподібним.

По-друге, не перебільшуйте з водою. Достатньо налити води, щоб картоплю ледь покрило, можна навіть на палець не додати. Під час варіння пара допоможе картоплі зваритися повністю.

По-третє, не забувайте про сіль та прянощі, які треба додавати відразу, щоб картопля не була на смак, як бур’ян, ніякою.

попередня статтяЧим корисно для здоров’я їсти вівсянку щоранку
наступна стаття2 інгредієнти, які допоможуть ефективно позбутися неприємного запаху з духовки
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я