Грибний паштет: легка бюджетна закуска всього за 30 хвилин

0
Грибний паштет: легка бюджетна закуска всього за 30 хвилин
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Для любителів грибів пропонуємо приготувати смачний паштет. Його можна з’їсти з хлібом як перекушування або приготувати на закуску до приходу гостей. Готується він дуже просто та швидко. Для паштету ми будемо використовувати печериці, які доступні у будь-яку пору року, але за аналогією можна приготувати паштет із лісових грибів. Час приготування займає приблизно: 30 хвилин.

Інгредієнти:

  • Печериці – 600 г
  • Морква – 1 шт
  • Цибуля – 1 шт
  • Яйце – 1 шт
  • Часник – 1 зубчик
  • Вершкове масло – 30 г
  • Сіль – дрібка
  • Перець мелений – дрібка

Етапи приготування:

1. Підготуйте ці інгредієнти. Гриби потрібно ретельно помити, моркву та цибулю почистити. Яйце заздалегідь відварити та остудити.

2. Цибулю ріжемо довільно і обсмажуємо на сковороді. Моркву тремо на тертці, часник дрібно ріжемо і відправляємо до цибулі.

3. Печериці нарізаємо слайсами і кладемо на сковороду разом із вершковим маслом. Розмір нарізки не важливий, тому що далі обсмажені продукти подрібнюватимуться в блендері, але дрібніші шматочки приготуються набагато швидше.

4. Додаємо сіль та перець і смажимо до готовності грибів. Для яскравішого смаку можна їх гарненько зарум’янити.

5. Злегка охолоджені гриби з овочами та яйце перекладаємо в чашу блендера та подрібнюємо до однорідного стану. При необхідності можна додати трохи кип’яченої води, щоб консистенція була не занадто щільною. Регулюємо смак перцем та сіллю за потребою. Грибний паштет готовий.

Смачного!

попередня статтяКориця знижує холестерин – правда чи міф
наступна статтяЦикорій – “кавовий” напій здоров’я: цінне джерело вітамінів та дубильних речовин
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я