Як сушити та укладати тонке волосся, щоб був об’єм

0
Як сушити та укладати тонке волосся, щоб був об'єм
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Багато хто мріє про густе волосся, але, на жаль, далеко не всі можуть похвалитися шикарною шевелюрою. Все-таки в нашій країні більшість жінок мають тонке волосся, і виною тому генетика. Для порівняння: у європейок діаметр волосся в середньому – від 40 до 80 мкм, у той час як у африканок з їхніми пишними гривами – 100 мкм. Чи це означає, що можна навіть не мріяти про об’ємну зачіску? Звичайно, ні! Головне, знати секрети та хитрощі професійних стилістів. Отже, давайте розберемо 5 простих лайфхаків, як правльно укладати волосся щоб надати йому об’єму.

Як сушити тонке волосся

Після миття під вагою води пасма обтяжуються, через що прикореневий об’єм зникає. Перед сушінням не забувайте використовувати термозахист, щоб уберегти локони від перегріву та сухості.

  • Перед сушінням радимо нанести спеціальні спреї та лосьйони для об’єму та ущільнення волосся – вони дійсно працюють. Шукай на упаковках засобу слова: texture, hold та thickness. Але не забувайте, що велика кількість продукту це не завжди добре, особливо якщо наносити їх на коріння. Краще починати з кінчиків та поступово переходити вище. Не перестарайтеся з лосьйонами – вибирай легкі текстури.
  • Обережно розчісуйте пасма під час сушіння. Краще спочатку висушіть волосся феном на 80-90% і лише потім використовуйте брашинг. До речі, спробуйте не розчісувати коріння, а лише довжину і кінці – у деяких випадках це надає додаткового обсягу.
  • Сушіть волосся так, щоб фен був поверх гребінця, а не під ним, це допоможе підняти коріння. Для більшого ефекту тримайте пасма вгору і «відсуньте» їх від голови під кутом 45° — висушіть коріння таким чином.
  • Спробуйте сушити феном з максимальною температурою і середньою швидкістю, щоб волосся не розліталося і не пушилося зайвий раз.
  • І, звичайно, не забувайте про старий добрий метод сушіння волосся вниз головою – його знають усі, але він працює безвідмовно.
попередня статтяЯк підтримувати норму pH шкіри: 5 простих правил
наступна статтяМасаж рожевим кварцем та чарівні серветки: 57-річна актриса Демі Мур розкриває секрети краси
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я