Гарбузова каша з пшоном — смачна класика

0
Каша з пшона та гарбуза
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Каша з гарбуза і пшона — це класика кулінарного жанру. Пропонуємо сьогодні рецепт смачної страви, яка буде корисною і для дорослих, і для дітей. Тим паче, приготоване у духовці — вона набагато смачніша.

Інгредієнти

Вам потрібні наступні:

  • пшоно — 1 склянка;
  • гарбуз — 400 г;
  • молоко — 700-800 мл;
  • вершкове масло — 20 г;
  • цукор — 4 ст.л.;
  • кориця, кардамон на смак.

Як приготувати

Пшоно треба ретельно промити та залити водою. Поставте варитись та доведіть до кипіння. Воду злийте. Гарбуз треба почистити від шкірки й насіння. Потім натріть його на крупній терці. За бажанням можна дрібно нарізати. До нього додайте цукор, корицю й кардамон. Усі компоненти ретельно перемішайте.

У горщик спочатку викладіть шар гарбуза, потім кашу і знову гарбуз. Тепер все можна залити молоком. Орієнтуйтесь так: має бути на 2 пальці вище гарбуза. Після цього покладіть вершкове масло.

Накрийте горщики кришками. Поставити готуватись в розігріту духову шафу. Температура до 200 градусів. Час приготування — 40 хв. Не забудьте дати каші хоча б 5 хвилин охолонути, бо буде дуже гаряча, щоб їсти. Смачного!

попередня статтяНезвичайне добриво для городніх культур — з картонних коробок
наступна статтяРозпушувач чи сода: що краще додати у тісто
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я