Корейський спосіб приготувати баклажанів

0
Баклажани по-корейськи
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

З баклажанів які тільки страви не готують. Смажать, запікають, тушкують, солять, маринують. Вони дійсно є універсальним овочем. Сьогодні пропонуємо вам дізнатись про корейський спосіб приготування. Буде смачно та ароматно.

Як приготувати

Баклажани потрібно вимити та відрізати плодоніжки. Вони зайві. Плоди розріжте навпіл. Гострим ножем на внутрішній частині зробіть надрізи.

Розігрійте олію та обсмажте баклажани з двох сторін. Багато не наливайте, бо овочі швидко та багато вбирають жир. Готують на малому вогні.

Візьміть 1-2 зубчики часнику чи більше, якщо смажите багато баклажанів чи любите гострі страви. Отже, розчавіть часник та налийте кілька ложок соєвого соусу та чайну ложку меду. Покладіть дрібку паприки, кунжуту та подрібнену петрушку. Щоб соус не був густим, додайте трохи води. Полийте баклажани соусом та подавайте до столу. Смачного!

попередня статтяДля чого господині накривають кухонну плиту вологим рушником: що це дає
наступна статтяЯкий зробити соус до страв з картоплі, щоб було вдвічі смачніше
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я