Для чого господині накривають кухонну плиту вологим рушником: що це дає

0
Кухонна плита
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

На плиті постійно щось готується, тож зберегти її в чистому вигляді буває досить складно. На ній є жирні плями, залишки їжі, пригоріли шматки, наліт. Від них потрібно позбутись. І в цьому випадку вам допоможе сода та рушник.

Як це зробити

Харчову соду потрібно посипати на плиту. А вологі рушники розкладають зверху. Лишіть так приблизно на 30 хвилин. Головна задача полягає в тому, що має розчинитись сода. А далі вам треба просто протерти все вологою губкою або ганчіркою.

Цей спосіб стане у пригоді, якщо у вас раптом закінчився засіб для чищення кухонної плити. До речі, щоб зменшити кількість прибирань, плиту можна застелити фольгою. Потім просто іноді її міняйте.

Лайфхаки варто мати на увазі. Сучасні засоби та магазинні розчини зручні, але іноді і без них можна обійтись. А от про соду не варто забувати. Вона завжди має бути у шафці на кухні.

попередня статтяГоріхово-часниковий соус для відварного філе курки
наступна статтяКорейський спосіб приготувати баклажанів
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я