Декабрист квітнутиме всю зиму: варто знати ці хитрощі

0
Декабрист квітнутиме всю зиму: варто знати ці хитрощі
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

В одних квітникарів декабрист усипаний квітами всю зиму, а інші мучаться, не знаючи, як змусити квітку сформувати бутони.

Вирішити цю проблему дуже просто. Не потрібно закуповуватися препаратами для підживлення та перебирати народні засоби на кшталт чайної заварки чи кавової гущі.

Досвідчені квітникарі вдаються до однієї секретної терапії, після якої декабрист нестримно цвіте всю зиму.

Але проводити її потрібно восени, починаючи приблизно з вересня. Рослина варто ставити на балкон, де температура дещо нижча, ніж в квартирі чи домі.

Такий стрес стимулюватиме «зеленого вихованця» формувати квіткові бруньки. Крім того, на цвітінні позначається освітлення.

Садівники помітили, що велика кількість бутонів утворюється на одному боці декабриста, який стоїть ближче до вікна. Якщо періодично повертати рослину, то квіти з’являться з усіх боків.

Таким чином, період «охолодження» та освітлення забезпечують якісне цвітіння декабриста.

попередня статтяСолодкий лавашний рулет з ягодами та сиром
наступна статтяДзадзікі – легкий рецепт грецького соусу, який підійде до будь-якої страви
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я