Для чого сіль насипають в унітаз: який в тому сенс

0
Білий унітаз
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Унітаз та теми про нього — досить делікатна тема. Тут мова йде і про вапняний наліт, неприємні запахи. Раніше для позбавлення від цих неприємностей використовували один засіб, який є на кухні абсолютно у всіх. Мова йде про сіль.

Для чого потрібна сіль

В деяких будинках старі труби. І що не роби вдома, а від тих труб йде неприємний каналізаційний запах. Засипте в унітаз 1 стакан солі. Вона виконує роль дезінфектора, а також може поглинати відкладення, зайву вологу, забирати неприємні запахи. При потребі таке очищення можна проводити раз на тиждень.

Сіль розчиніть у киплячому окропі. Залийте його в унітаз. Лишіть на 15 хвилин, а потім просто злийте воду. До речі, сіль так можна додавати і в мийку на кухні, щоб в трубах прибрати жир та засмічення.

Є одне важливе правило. Окріп не можна заливати у фаянсові та фарфорові вироби. Дуже гаряча вода може пошкодити їх. Уважно ставтесь до вибору способів очищення.

попередня статтяГотуємо картопляне пюре з французьким шармом
наступна статтяЧим змастити випічку, щоб надати їй апетитний колір: 3 найкращі варіанта
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я