Як правильно худнути в лазні: 5 корисних порад

0
Як правильно худнути в лазні: 5 корисних порад
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Лазня може стати не тільки приємним відпочинком, але і відмінним способом схуднути. Лови найпростіші лайфхаки, які допоможуть тобі швидко та ефективно втрачати в об’ємах.

Але варто враховувати, що реальний жир під впливом пари, звичайно ж, не розтопиться, зате вийде зайва вода, через яку ми сильно набрякаємо і здаємося повнішими. Щоб лазня стала відмінною альтернативою дорогому LPG масажу, важливо дотримуватися простих правил, які допоможуть швидко і легко досягти фігури мрії.

Не наїдайся перед лазнею

Ні, це не означає, що потрібно вирушати в лазню на голодний шлунок. Перекусити рекомендується за 1,5 години до сеансу. Також проводь невелику розминку: достатньо зробити кілька присідань та віджимань, щоб приготувати тіло до активного потіння.

Знай міру

Не намагайся висидіти у парній максимально довго, щоб прискорити процес схуднення. Найоптимальніше — зробити кілька 5-хвилинних підходів, які будуть ефективними для тривалого паріння. Перерва між парінням повинна становити близько півгодини.

Шмагання віником

Перший захід має бути розслаблюючим: просто дай тілу звикнути до високої температури і виходь із парної в кімнату відпочинку після появи першого поту. У наступні заходи можна підключати вже шмагання віником. Швидше виводити воду допоможе обмазування тіла зігріваючими сумішами: пивом із сіллю, квасом, медом або ефірними оліями.

Третій захід

У третій захід тіло прогрівається максимально, тому перед ним рекомендується випити склянку журавлинного або малинового компоту, води з лимоном, зеленого або м’ятного чаю або цикорію. Саме під час третього заходу паритися виводиться максимальна кількість шлаків із міжклітинного простору.

Ще один лайфхак: сухий пар сильніше розігріває шкіру, тому саме така лазня допомагає ефективніше спалювати зайві кілограми.

Ритуал після парилки

Після відвідування лазні не рекомендується вживати багато рідини протягом 2-3 годин – особливо це стосується холодних напоїв. Щоб посилити кровотік та активізувати обмінні процеси, можна очистити шкіру за допомогою скрабу. А ось стрибати за традицією в ополонку або сніг точно не варто: ми старанно паримося, щоб розширити пори, а вплив холоду їх миттєво звузить.

попередня стаття7 тонкощів приготування смачної фрунчози в домашніх умовах
наступна статтяСмачна та оригінальна вечеря з картоплі та фаршу: простий рецепт у духовці
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я