Корисні лайфхаки щодо використання скотча у побуті: ви про них не знали

0
Скотч
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Скотч є в кожній оселі. Канцелярська корисна річ, але її можна використовувати не лише за прямим призначенням. Розповімо вам кілька способів застосування, про які ви могли не знати.

Спосіб №1

Різні дрібні деталі та комплектуючі постійно потрапляють під руки, лежать в непотрібних місцях. Так і загубити можна ненароком. Щоб цього не сталось, скотч стане відмінним для них органайзером. Візьміть відріз скотча та наклейте на нього дрібні деталі. Зверху заклейте другою частиною скотча.

Спосіб №2

За допомогою скотча можна швидко застібнути браслет та ще й однією рукою. Отже, зафіксуйте один край прикраси на шкірі скотчем, а другий край підтягуйте до застібки. Коли все буде зроблено, не забудьте зняти липку смужку з руки.

Скотч розширює кордони свого застосування. Ось так одна проста річ може зробити стільки всього корисного. Якщо у вас закінчився, придбайте новий. Раптом знов знадобиться.

попередня статтяЯк відрізнити солодкі мандарини від кислих
наступна статтяЯк приготувати деруни з гарбуза — смачніше, ніж з картоплі
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я