Як позбутись неприємного запаху з пральної машини

0
Чищення пральної машини
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Пральна машина з часом накопичує відкладення. Це призводить до появи неприємного запаху. Потрібно визначити його причини та позбутись їх. Нічого страшного чи критичного в появі запаху немає. Просто прийшов час провести контрольне чищення техніки.

Система зливу

Конструкція пральної машини передбачає наявність зливної труби та фільтру грубого очищення. Останній потрібно діставати один раз на місяць. Він потребує чищення. Особливо це важливо, якщо прання проводяться досить часто. Якщо фільтр заб’ється, він перестане пропускати воду.

Сервісне прання для максимального очищення

Переважно прання запускають на короткі цикли — до 30-40 хвилин при середній температурі. Це зручно, але є певний момент, який варто враховувати, — грибки та пліснява. Раз на місяць рекомендується запускати прання на високій температурі. Також варто додати засоби для дезінфекції. Наприклад, соду чи оцет. Безпосередньо вливають в барабан або у відділення для кондиціонера.

Очищення ущільнювачів

Це один з етапів обслуговування пральної машини. На ущільнювачах часто з’являється пліснява та грибок. Змішайте оцет з водою 1:1 та ретельно промийте все цим розчином. Якщо ви бачите, що пліснява чи грибок не видаляються, потрібно буде замінити ущільнювачі.

Не забувайте просушувати барабан після прання. Не закривайте дверцята. Також не рекомендується складати брудні речі в саму машину. Від цього також з’являється неприємний запах.

попередня статтяІдея для рулетиків – не з м’яса, а з рибного філе
наступна статтяКартопля з вином – оригінальний рецепт гарніру
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я