Як швидко приготувати квасолю без замочування: чотири прості способи

0
Варена квасоля
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Квасоля має бути в раціоні харчування. Вона є джерелом білка. Також в ній є залізо, мідь, йод, цинк, фтор, кальцій, калій, фосфор магній і калій. Якщо ви рідко її готували, бо вона капризна, пропонуємо кілька способів для її швидкого приготування.

Спосіб №1

Просто залийте квасолю холодною водою та поставте на середній вогонь. Після закипання злийте воду та наберіть свіжу. Так потрібно повторювати до моменту повного приготування.

Спосіб №2

Залийте квасолю водою та поставте варитись. Додайте трохи соди. Вистачить однієї дрібки. Наприкінці капніть ще кілька крапель лимонного соку. Якщо ви хочете додати сіль, то тільки наприкінці, бо вона уповільнює процес готування.

Спосіб №3

Досить цікавий спосіб, який полягає у використанні сухого листя морської капусти. В результаті процес приготування займе не більше 40 хвилин.

Спосіб №4

Для цього способу потрібна мікрохвильова піч. Квасолю перекладіть в скляний посуд та залийте холодною водою. Відправте в мікрохвильовку на 10 хвилин при максимальній потужності. Потім посоліть та відправте ще на 20 хвилин.

попередня статтяРис можна зварити так, щоб він не злипався: кілька дієвих хитрощів
наступна статтяКора сосни для мульчування: плюси та мінуси
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я