Спробуйте корисний імбирний чай для лікування застуди

0
Спробуйте корисний імбирний чай для лікування застуди
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Ви кашляєте? У вас застуда? Ви відчуваєте, що грип наближається? Корінь імбиру обов’язково допоможе!

Свіжий імбирний чай не тільки лікує застуду, але й розчиняє каміння в нирках, очищає печінку, а також має протиракову, антипаразитарну, противірусну та антибактеріальну дію.

Саме з вищевказаних причин це один з найкорисніших коренів, який ми повинні додавати до раціону. Імбир, як правило, корисний для нашого організму та здоров’я, оскільки сам по собі містить вітамін С, магній та багато інших інгредієнтів, у тому числі вітаміни та мінерали. Він покращує стан нашого імунітету, травлення, знімає біль і навіть лікує астму чи серйозніші серцево-судинні захворювання.

Чим ще корисний імбир?

Це ідеальний дезінфікуючий засіб від можливих інфекцій та допоможе очистити нашу втомлену печінку. Таким чином, пити такий «звичайний» чай з кореня імбиру є набагато ефективнішим і, перш за все, є суто природною альтернативою лікуванню. Т
Цей чай також може покращити кровообіг, а також забезпечити наш організм необхідним киснем, вітамінами та мінералами. Він позбавить вас від неприємних мігрені, м’язових болів і позбавить від каменів у нирках. Він очищає печінку, бореться із раком, а також знижує ризик інсульту.

Рецепт чаю:

Перейдемо до обіцяного рецепту, для якого вам знадобиться 1/4 чайної ложки меленого імбиру та 1/4 чайної ложки куркуми. Крім того, кокосове молоко, органічний мед та чашка води. Закип’ятіть, додайте куркуму та імбир і дайте цій суміші проваритися близько десяти хвилин. В кінці додайте кокосове молоко і процідіть.

попередня статтяБанановий кекс з родзинками та горіхами
наступна статтяСмачне печиво домашнє з сухофруктами з пісочного тіста
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я