6 речей, які потрібно мити щодня

0
В чому секрет п'ятизіркових готелів, підтримувати приємний аромат в ванній кімнаті
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Деякі речі, які потребують щоденного миття, не стануть відкриттям, а частина з них точно здивує навіть досвідчених господинь.

Господині знають, що регулярне прибирання та підтримання чистоти в будинку – запорука гарного здоров’я та настрою його мешканців.

Подробиці

Тож варто прибирати щодня:

1.Раковини

Після миття посуду чи рук у раковині залишаються бактерії та інші патогени, які з часом накопичуються. Саме тому фахівці рекомендують мити раковини щодня.

2.Рушники

Багато господинь заперечать, що безглуздо змінювати рушники щодня. У цьому питанні кожен вільний спиратися на свою думку, але заперечувати результати низки досліджень навряд чи вдасться.

А вони говорять про те, що кухонні рушники накопичують більше бактерій, ніж будь-яке інше місце чи предмет на кухні.

Аналогічна ситуація з рушниками у ванній кімнаті, особливо це актуально якщо у вас велика родина.

3.Поверхня столів

За день на столі встигають полежати різні предмети – від продуктів до ключів та інших дрібниць. Тому стільницю потрібно протирати мінімум щодня. А якщо йдеться про кухонний стіл, то після кожного прийому їжі.

4.Брудний посуд

Залишати брудний посуд на ніч – лише додавати собі непотрібну роботу. По-перше, засохлі залишки їжі відмити набагато важче. По-друге, частки їжі можуть залучити комах.

5.Кавоварка

Якщо кавоварка використовується щодня, її можна занести до списку головних розсадників бактерій і цвілі. Експерти рекомендують мити знімні частини кавоварки після кожного використання техніки.

6.Стінки душової кабіни

Краплі води, що залишилися після походу в душ – дрібні кроки до утворення цвілі.

Висока вологість створює ідеальні умови для розмноження плісняви, яка селиться на плитці та міжплиткових швах, на стінках душової кабіни, різних елементах декору.

Простіше не допустити проблему, ніж потім боротися із пліснявою.

попередня статтяЯк правильно заварювати імбирний чай
наступна статтяЯк очистити картоплю в мундирі одним рухом руки
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я