Чому варто посадити щавель на дачній ділянці: 2 вагомі причини

0
Щавель
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Щавель часто вирощують на дачних ділянках. Його просто посіяти та легко за ним доглядати. І це вже є достатньою причиною, щоб вирощувати цю культуру. Найчастіше про щавель згадують, коли мова йде про зелений борщ. Проте є ще дві вагомих причини, щоб купити пакетик з насінням на наступний сезон.

Щавель проти малини

Ягоди смачні та ароматні. Радісно та приємно, коли кущі рясно плодоносять. Але є певний нюанс, який хвилює дачників. Малина дуже швидко розростається та намагається захопити ділянку. Якщо не дати цьому ради, то все буде в малинових кущах. І щавель може зупинити розростання. У його складі є кислоти, які гальмують процес. Вони поступають у ґрунт, в результаті чого малина там просто не може рости.

Очищення рук

Природні способи догляду завжди в пошані. Щавель і тут себе зарекомендував найкращим чином. Якщо ви любите збирати ягоди та ходити по гриби, тоді ваші руки знайомі з слідами після хобі. Щавель врятує ситуацію та замінить собою мийні засоби.

Ось така корисна рослина, якій варто знайти місце на вашій ділянці. Зрештою, пам’ятаємо про смачний зелений борщ, який неможливо уявити без щавелевого листячка.

попередня статтяМайже голубці, але не вони: паштет, запечений у капусті
наступна статтяТунець та пряна заправка — буде смачний салат
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я