Як просто прогнати гризунів з погреба

0
Як просто прогнати гризунів з погреба
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Всім відомо, якої шкоди завдають гризуни в господі. Але не всі знають, якими народними методами можна позбутися непрошених гостей.

Подробиці

Гризуни не люблять запаху риб’ячого жиру, мускатного горіха, камфори, гвоздики, а також гасу. Ганчірки, просочені гасом, риб’ячим жиром, камфорою розкладіть по периметру погреба або в нори.

Перевірений засіб – попіл. Відро цього ненависного для гризунів засобу, що подразнює їхню шкіру, розсипте на 5-10 кв. м.

Різкий запах пижма, полину відлякує гризунів. Колись ними навіть перекладали снопи пшениці, щоб захиститися від мишей. Та й зараз обв’язують стовбури дерев на зиму.

Можна розкласти приманки, змішавши будівельний гіпс із борошном або шпаклівки з манкою, додавши трохи олії. Приманку кладуть у блюдце, а поряд ставлять місткість з водою. Коли гризун скуштує таке пригощання й зап’є його водою, суміш застигне в його шлунку.

Прогнати гризунів зі сховища для врожаю не так вже й складно. Головне – захотіти!

попередня статтяШвидкі коржі з картопляною начинкою
наступна статтяЩо покласти в хлібницю, щоб хлібобулочні вироби довше залишалися свіжими
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я