Як зварити горох за 30 хвилин, перетворивши його на ніжне пюре

0
Бобові культури
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Горох використовують по-різному. Хтось любить його лише у свіжому вигляді, іншим подобається з нього варити супи та кашу. До речі, він є дуже калорійним. А ще з ним іноді доводиться суттєво попрацювати, щоб зробити з нього смачну страву. Горох, квасоля, перлова крупа не завжди хочуть розварюватись.

 Як швидко приготувати горох

Найчастіше пропонують його замочувати на тривалий час. Щоб цього уникнути, є кілька перевірених лайфхаків. По-перше, для прихильників замочувати. Горох потрібно заливати холодною, а не гарячою водою. Інакше білок має властивість згортатись. В результаті будь-які бобові стають твердими та несмачними.

Якщо заливали гарячою водою, тоді варіть горох на слабкому вогні кілька хвилин, потім приберіть його з вогню, накрийте кришкою та лишіть на пів години.

Є ще один спосіб. Покладіть горох у ємність, придатну для мікрохвильової печі, залийте водою, накрийте кришкою та поставте готуватися на 15 хвилин при максимальній потужності. Потім треба дати відстоятись протягом 1 години.

Ці кулінарні лайфхаки допоможуть досягти потрібного результату. Правильне приготування гороху та бобових загалом дадуть можливість отримувати задоволення від приготованих з них страв.

попередня статтяЯк використовувати бадилля огірків з користю для ділянки
наступна статтяСочевиця з пряними ковбасками у горщику — корисна та смачна вечеря
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я