“Золоте молоко”: як приготувати противірусний засіб

0
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Популярний у народі противірусний засіб «золоте молоко» дуже корисний для здоров’я. Готувати його просто і швидко, а ефект піде помітним.

Подробиці

Молоко з куркумою дієвий противірусний засіб. Він ефективно підвищує імунітет, що, своєю чергою, мінімізує ризик захворіти на ГРВІ та грип.

Приготувати легко і не треба особливих зусиль чи навичок. Все, що треба, це 1 склянка молока, ложка порошку куркуми, цукор та дрібка меленого чорного перцю. Найкраще напій вживати ввечері перед сном, аби отримати максимальну віддачу від усіх інгредієнтів. Можна замінити цукор коричневим цукром або медом.

Зауважимо, що інші інгредієнти покращують ефективність молока з куркумою. Наприклад, дрібка мускатного горіха корисна при болях у суглобах, трішки кеш’ю допоможе при проблемах зі щитовидною залозою, а щіпка імбиру допомагає при проблемах із пам’яттю.

попередня статтяЯк швидко почистити рибну луску: спосіб застосовують у ресторанах
наступна статтяЯк запекти м’ясо з чорносливом, щоб гості рецепт просили
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я