Як правильно пити чай з імбиром

0
Як правильно пити чай з імбиром
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Багато людей полюбляє випити чашку чорного чаю протягом дня. Але не всі знають, що її можна замінити не менш корисним імбирним чаєм, який зміцнює організм і покращує травлення за рахунок великої кількості антиоксидантів.

Чай з імбиром також рекомендують пити дієтологи.

Подробиці

Для того, щоб усі корисні властивості напою розкрились, його потрібно вміти правильно заварювати.

У спеку чай з імбиру можна пити охолодженим, що ніяк не вплине на його властивості та смак. У цьому його величезна перевага.

Імбир гарно поєднується майже з будь-яким чаєм, тому можна не боятися компонувати його з м’ятою, лимоном, шипшиною або ромашкою.

Приготувати чай не важко, адже для цього потрібно просто залити чайну ложку імбирного порошку окропом і дати настоятися 5-10 хвилин.

Для повного розкриття смаку можна залишити чай на 30 хвилин, після чого його можна урізноманітнити варенням або молоком.

Цінителі цього чаю рекомендують купувати для його приготування не пакетований порошок, а цілісний корінь імбиру, який треба буде натерти на тертці або нарізати на маленькі шматочки.

Чим свіжішим буде корінь, з якого ви збираєтеся зробити напій, тим смачнішим буде чай. Нарізаний імбир додають у зелений заварений чай і вживають з гвоздикою або медом.

Щоб насолодитися не лише смаком, а й прекрасним ароматом, чай слід пити розмірено, маленькими ковтками.

У період хвороби імбирний напій як-не-як корисний, адже він не тільки добре зігріває, а й пом’якшує симптоми захворювання.

Прийом імбирного чаю прискорює обмін речовин та знижує апетит, що може допомогти бажаючим схуднути чи утримати свою вагу.

попередня статтяЧим лікувати фіалку, якщо не цвіте, вся в білих плямах та з борошняним нальотом
наступна статтяЯк правильно зберігати виноград у холодильнику
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я