5 секретів приготування пишних оладків без зайвої олії

0
Пишні оладки
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

В приготуванні оладків завжди є олія. Погодьтесь, що без неї вони виходять досить сухими борошняними виробами. Одночасно з тим зайвої олії зовсім не хочеться споживати. Буває так, що трохи притиснеш оладку, а з неї аж краплі олії виливаються на тарілку. Розповідаємо вам кілька лайфхаків як цього уникнути.

Зверніть увагу на кефір

Точніше, вам потрібно знати температуру кефіру. Він має бути теплий. Молочна кислота та сода в цьому випадку краще мають взаємодію. А от холодний кефір буде сприяти осіданню оладок.

Важливий момент з тістом

Після змішування інгредієнтів потрібно дати тісту час трохи піднятися. На це потрібно приблизно 15-20 хвилин. Оладки точно вийдуть пишними.

Не перемішуйте тісто

Візьміть на замітку, що тісто не потрібно перемішувати. Нехай воно піднялось, але не рухайте його. Просто починайте смажити оладки.

Що з консистенцією

Для оладок тісто повинно бути густим. Отже, пильнуйте, скільки борошна ви до нього кладете. В ідеалі тісто повільно стікає з ложки.

Як смажити

Тісто викладають ложкою на добре розігріту пательню з олією. Вогонь ставлять середній. Смажити краще під кришкою. Коли на поверхні оладок з’явились дірочки, ось тоді і треба їх перевертати.

Спробуйте дотримуватись цих правил при смаженні. Оладки будуть пишні та м’які. Головне, що вони не будуть вбирати олію. Смачного!

попередня статтяЩо таке перегній з листя та як його використовувати
наступна статтяЯк запекти рибу з лускою: ваші гості будуть у захваті до останнього шматочка
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я