Що приготувати з зайвого рису: рецепт «лінивого» салату

0
Салат з рису
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Відварний рис — популярний гарнір. Але з нього можна приготувати дещо інакше для різноманітності. Якщо після вечері у вас залишився зайвий рис, потім з нього можна приготувати дуже смачний салат.

Рецепт «лінивого» салату

Рис перекладіть в глибоку ємність. Туди ж додайте порізане яйце, попередньо зварене в круту. Свіжий огірок також потрібен в цьому салаті. Поріжте його кубиком. Пропорції компонентів на ваш розсуд. Якщо у вас є консервована кукурудза, болгарський перець та крабові палички, також кладіть в салат.

Заправку зробіть з грецького йогурту, солі та чорного меленого перцю. Якщо маєте вільну хвилину та кулінарну наснагу, можете зробити домашній майонез. До цього салату така заправка ідеально підійде.

Ідея салату не є новою. З рисом поєднуються безліч продуктів з різними смаками. Експериментуйте зі складниками та свідомо використовуйте продукти. Якщо щось лишилось зайвим, з нього завжди можна придумати щось смачне.

попередня статтяЯк зробити форму для випічки власними руками з підручних засобів
наступна статтяЯке добриво покласти восени один раз під часник, щоб потім цього не робити повторно
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я