Як зробити форму для випічки власними руками з підручних засобів

0
Форма для випічки
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Іноді трапляються ситуації, коли з формою для випічки щось сталось. Або просто її не виявилось в наявності. В цьому випадку ви можете зробити її з підручних засобів. Це елементарно та просто. Запам’ятайте лайфхак, яким ми з вами зараз поділимось.

З чого зробити форму

Вам знадобиться будь-яка коробка від соку або вина. Відступіть від краю 1 см та виріжте по периметру отвір. Половина справи вже зроблена. Тепер потрібно обгорнути її фольгою.

Важливо, щоб форма була вогнетривка. Для цього не шкодуйте фольги та зробіть подвійний шар з неї.

Пластикову кришку та інші подібні матеріали потрібно прибрати з коробки. Від температури вони можуть розплавитись. Отвір від них буде надійно закритий фольгою.

Форма для випічки з підручних засобів — екстрений варіант для форс-мажорних обставин. Можливо, ви зробили тісто, а потім виявилось, що випікати пиріг нема в чому. Цей лайфхак допоможе вирішити вашу проблему до моменту придбання нової форми. До речі, випічка в імпровізованій коробці не прилипає.

попередня статтяЯк зварити ідеальні макарони: лайфхак італійських шеф-кухарів
наступна статтяЩо приготувати з зайвого рису: рецепт «лінивого» салату
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я