Три продукти, в яких найбільше прихованого цукру

0
Три продукти, в яких найбільше прихованого цукру
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Цукор є у складі багатьох продуктів. Всі ми чудово розуміємо, що від споживання цукру варто відмовлятися.

Тому варто згадати кілька продуктів, які мають високий вміст цукру, а багато хто про це навіть не здогадується.

Чому варто відмовлятися від цукру

Цукор застосовується майже скрізь, адже це найпростіший спосб підсилити смак. Найцікавіше, що багато зараз подумали про десерти. Все не так однозначно, відповідно варто вникати в деталі.

Головна проблема надмірного споживання цукру полягає в тому, що людина почне поступово набирати вагу.

Цукор негативно впливає на роботу шлунково-кишкового тракту та серцево-судинної системи. Дієтологи та фахівці наполегливо рекомендують зводити споживання цукру до мінімуму.

В яких продуктах найбільше цукру

Йогурт

Багато людей вважають йогурт корисним продуктом, який варто включати до свого раціону. Але, якщо мислити логічно, відразу стане зрозумілим, що рішення зовсім неоднозначне.

Достатньо взяти в руки йогурт та уважно почитати склад. Там можна буде знайти: цукор, консерванти, барвники та багато іншого. Користь йогурту викликає лише чимало питань, і цей момент має чітко розуміти кожен для себе.

Соки та газовані напої

Можна розглядати газовані напої та звичайні соки. Виробники навіть не соромляться, скільки цукру вони додають у ці напої. І тут важливо запитати: а кого це може зупинити?

Більшість людей чудово розуміють шкоду, але продовжують споживати газовані напої, купляють дітям сочки,  навіть не замислюючись як все це впливає на здоров’я.

Білий хліб

Білий хліб вважається головним продуктом на родинному столі. Ті, хто знайомий із виробництвом білого хліба, такої думки точно не поділяють.

Можна згадати простий факт: у білому хлібі практично така ж кількість цукру, як і здобної випічки. Дієтологи не просто так радять знижувати споживання білого хліба до мінімуму.

попередня статтяРецепт повітряного та високого бісквіту із 3-х інгредієнтів, без поділу яєць на білки та жовтки
наступна статтяЦі невеликі хитрощі допоможуть приготувати найсмачніший оселедець під шубою
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я