Як боротися вагітним із симптомами ГРВІ та грипу

0
Як боротися вагітним із симптомами ГРВІ та грипу
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Останнім часом зросла кількість тих, хто хворіє на ГРВІ та грип. Однак є категорія людей, яким не можна просто прийти в аптеку за противірусним сиропом, протипростудним чаєм чи іншими медикаментами. Мова про вагітних жінок.

Подробиці

Найкраще, звісно, у період, коли віруси ходять вулицями берегтися, щоб нічого не підхопити. Але якщо вже так сталося, то будьте певні, що в аптеці вагітним жінкам “для профілактики” нічого не запропонують.

Лікарі також не рекомендують вживати ліки, навіть жарознижувальні до температури, що нижче 38,5.

Для лікування перших симптомів варто підходити швидко й застосовувати народні методи: чаї з липою, малиною, калиною. Однак не варто вживати надто гарячі напої, достатньо великої кількості теплої рідини. Також треба полоскати горло содовим розчином та промивати ніс сольовим розчином.

Зауважимо, що наші поради мають рекомендаційний характер і все ж лікування треба погоджувати з сімейним лікарем чи гінекологом, що супроводжує вагітність.

попередня статтяЛегкий бульйон, що врятує після новорічних страв
наступна статтяСалат із крабовими паличками та мандаринами
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я