...
ГоловнаКулінаріяДля чого додавати в курячий суп відварне яйце: улюблений лайфхак кулінарів

Для чого додавати в курячий суп відварне яйце: улюблений лайфхак кулінарів

Підпишіться на нас:

Найчастіше курячий суп подають в обідній час. Він не тільки смачний, але й поживний, надає сил на решту дня. Страва звична для багатьох. Але навіть улюблена їжа з часом набридає. Може з’явитись бажання посмакувати чимось новим. І в цьому випадку доречним стане лайфхак з відварним яйцем.

В чому справа у супі з яйцем

Не дивуйтесь, що мова йде лише про один інгредієнт. Відварне яйце зовсім не таке банальне, як вам може здатись з першого погляду. Воно може покращити смак супу та внести той елемент новизни, якого раніше не вистачало.

Поставте варитись курку. Доведіть до кипіння, злийте воду, промийте м’ясо та залийте чистою рідиною ще раз. Тепер вже варіть до готовності. Бульйон в цьому випадку вийде прозорим. Додайте моркву та цибулю для посилення аромату.

Готову курку розберіть та поверніть м’ясо в бульйон. В готовий суп покладіть навпіл розрізані відварені яйця. На порцію 1-2 половинок вистачить. І подайте до столу із свіжою зеленню. Смачного!

Стрічка новин:

Здоров'я/Краса/Лайф

Ще новини:

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...

Сухі котлети: помилки, через які вони такими виходять

Що додати до котлет, щоб вони були не сухими, а соковитими? Це питання, яким задаються недосвідчені господині. М'ясо дуже...

Картопляне пюре без грудочок: хитрощі приготування

Розглянемо кілька секретів приготування картоплі пюре без грудочок. Адже зробити цю страву ідеальною виходить далеко не у всіх. 1.Необхідно...

Чому осідають кекси: грубі помилки молодих господарок

Мало хто здатний відмовитися від десерту до чаю, коли на стіл подаються гарні та пишні кекси. Ця смачна страва...