...
ГоловнаКулінаріяМожна зберігати до року: як заморозити та правильно розморозити вершкове масло

Можна зберігати до року: як заморозити та правильно розморозити вершкове масло

Підпишіться на нас:

Якщо вам набагато зручніше закуповувати продукти про запас, постає питання як їх якісно та довго зберігати. Приміром ви закупились вершковим маслом на півроку вперед. Як і де його зберегти?

Подробиці

Є простий спосіб зберігання для вершкового масла в морозильній камері.

Загорніть ваші упаковки вершкового масла у пергаментний папір. Термін зберігання масла залежить від його типу. Солоне масло пролежить майже рік, тоді як несолоне – до півроку.

Як розморозити вершкове масло

Розморожувати вершкове масло краще поступово. Витягнувши з морозильної камери, покладіть його на деякий час в холодильник. Через кілька годин воно підтане та стане придатним до подальшого використання.

Якщо немає часу чекати поки воно поступово розморозиться, є швидкий спосіб з використанням мікрохвильової печі. Поставте його на розігрів, не швидкий а з десяти секундними перервами.

При цьому перевіряйте ступінь танення, та визначайте готовність.

Перед фасуванням на довготривале зберігання вершкового масла, краще розділіть його на невеликі шматочки, обгорнувши кожен у пергаментний папір. Невеликі шматочки зручно діставати, та швидко розморожувати.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як замінити томатну пасту в рецепті: найкращі варіанти

У багатьох рецептах перших та других страв часто зустрічається як інгредієнт томатна паста. Але не завжди цей продукт...

Як врятувати переперчену страву: 10 кулінарних хитрощів

Не всі люблять занадто гострі страви, тому надлишок перцю може зіпсувати вам обід чи вечерю. Переперчити страву легко....

Ці огірки точно краще не консервувати: простіше одразу викинути

Молоді господині помиляються, коли обирають огірки виключно за якістю плодів. Багато чого в цій справі залежить від сорту. Наприклад,...

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...