Настя Каменських показала еротичний пляжний образ на узбрежжі Карибського моря

0
Настя Каменських показала еротичний пляжний образ на узбрежжі Карибського моря
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Українська співачка Настя Каменських плідно працювала минулого року, тому вирішила розслабитись. Настя відпочиває у своїй улюбленій Мексиці. Поп-діва проводить початок року разом із чоловіком Потапом (Олексієм Потапенком). Зірка продумала цікаві образи, щоби привернути максимум уваги.

Каменських вдалося досягти поставленої мети. Артистка одягла сукню, яка повністю оголювала її тіло. Прозора тканина не приховувала контрастного купальника, який обрала співачка.

Обранка репера розпустила довге хвилясте волосся по плечах і прикрасила голову чорним капелюхом.

Суддя українського шоу «Голос країни» позувала перед виходом із готельного номера, відмовившись від мейку. Манікюр у Насті теж на фото натуральний нюдовий.

Наставниця вокального шоу “Х-Фактор” показала ще один “літній” аутфіт. Каменських приміряла вбрання з анімалістичним принтом. Вона зупинила вибір на бікіні леопардового забарвлення. Його доповнили штани-палаццо із «зебровим» принтом.

Дружина музиканта несоромлячись влаштувала справжній стриптиз біля моря. Вона зухвало спустила штани, демонструючи трусики від купальника та гарну фігурку. Кадр на фоні човна та пальм вийшов чудовим і романтичним.

Шанувальники Каменських захоплено оцінили її вигляд. Проте деякі фоловери вважали, що епатаж Насті не завжди доречний.

«Якщо є що показати, то чомусь ні. Класна, супер», «Красива дівчина! Але ця манера натягувати плавки майже на вуха псує все», «Шикарна фігура! Після свят теж починаю повертатись у форму», «Настя, хмари явно від тебе розходяться, мило!!!», «Ти говорила, що була незадоволена собою… Як це можливо, красуня?» «Стриптиз влаштувала просто на пляжі! Пристрасна дівчинка!», «Ти класна! Але не тягни так високо плавки, ловиш хайп?», «Ух, вмієш викликати ажіотаж! Бідолашні чоловіки», — прокоментували фоловери.

Каменських любить компліменти і не соромиться роздягатися у кадрі. Нещодавно вона знялася топлесом і оголеною.

попередня стаття5 смачних альтернатив авокадо-тосту
наступна статтяВченим не вдалося виявити цілющих ефектів ароматерапії
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я