Які 3 несподівані компоненти допоможуть покращити смак тушкованої капусти

Тушкована капуста є чудовою стравою для економних господарок, які при наборі доступних продуктів готують справжні кулінарні шедеври.

Смак тушкованої капусти подобається багатьом, тому можна подавати цю страву до столу досить часто.

Однак завжди хочеться приємно здивувати домашніх, урізноматнівши смак страви додавши нотку пікантності.

Які 3 інгредієнти допоможуть впоратися з цим завданням

Вершкове масло

Якщо ви хочете, щоб тушкована капуста стала ніжнішою, апетитнішою та смачнішою, то варто ввести трохи вершкового масла. Цей інгредієнт ідеально поєднується з капустою.

Деякі господині спочатку тушкують капусту на розтопленому вершковому маслі. Інші вводять продукт на фінальній стадії приготування.

Цукор

Не варто переживати, що страва вийде надто солодкою – навпаки, капуста просто стане набагато смачнішою. Інгредієнт додають за смаком на стадії, коли капуста вже стала м’якою.

Лимонний сік

Не всі знають, що лимонний сік ідеально підкреслює смак тушкованої капусти, надаючи добре знайомій страві зовсім інше звучання. Смак такої капусти вийде яскравішим і цікавішим. Достатньо ввести третину великої ложки лимонного соку за п’ять хвилин до готовності страви.

Яблуко

Якщо ви не хочете додавати ні цукор ні лимонний сік, кисло-солокого смаку додасть яблуко, натерте не крупній тертушці або нарізане дрібною соломкою. Додайте його наприкінці приготування капусти і залиште під кришкою, щоб страва добре пропарилася. Смак вийде неймовірний!

Мускатний горіх

Ця спеція додасть пікантної нотки та неймовірного аромату капусті, а домашні будуть дивуватися, чому у вас вийшла така смачна капуста.

Пасевич Анна
Пасевич Анна
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я