...
ГоловнаЛайфстайлСпеціалісти назвали три найкращих зимових розваги для дітей

Спеціалісти назвали три найкращих зимових розваги для дітей

Підпишіться на нас:

Всі з нетерпінням чекають канікули. А потім невідомо, що з тими дітьми на них робити. Так каже великий відсоток батьків. Якщо трохи приділити часу вибору розваг та дозвілля, знайдеться багато цікавих варіантів.

Головне в цьому — бажання та трохи вільного часу. Навіть, якщо його важко виділити. Саме батьки можуть зробити для своїх дітей веселі канікули, цікаве дозвілля та гарний настрій.

Ярмарки та інші святкові заходи

Це завжди дуже цікаво. І дорослим, і дітям. Святкова атмосфера наповнює та викликає радість. Стільки всього цікавого можна побачити, почути, придбати. А ще на таких заходах бувають цікаві майстер-класи з виготовлення іграшок, прикрас, свічок, декору, пряників, карамельних цукерок і багато іншого.

Приготуйте домашнє печиво

Для дітей робити печиво з мамою — це одне з найцікавіших занять. Якщо цілий рік ви не мали часу, то на свята обов’язково займіться приготуванням печива разом з дитиною. Це єднає а створює атмосферу сімейності, теплих відносин та радості. Є безліч простих та доступних рецептів. Особливо імбирні пряники цікаво готувати, а потім їх розмальовувати.

Активний відпочинок

Зимові розваги завжди передбачають активний зимовий відпочинок. Катання на санках, льодянках, ковзанах, лижах — стільки є веселих способів організувати дозвілля. А після прогулянок можна пити разом гарячий чай та грати в настільні ігри. До речі, купіть декілька нових. Це дуже цікаво для всієї родини.

Даруйте дітям позитивні емоції, любіть їх, обгортайте своєю увагою, даруйте обійми, поцілунки та посмішку. Це найкраще, що ви можете зробити для своїх доньок та синів.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...