Соковитий рулет до чаю з фруктовою начинкою

Сьогодні редакція Prostoway поділиться супер рецептом, який точно ви захочете приготувати. Пропонуємо вам приготувати сонячний морквяний рулет до чаю із фруктовою начинкою. До цього рулету не потрібен навіть крем, він виходить неймовірно смачним, соковитим, ніжним за рахунок моркви та яблук.

Морквяний рулет до чаю з яблуком та сухофруктами:

  • Морква – 300-350 г
  • Яйця – 4 шт
  • Цукор – 100 г
  • Борошно – 130 г
  • Рослинна олія – 3 ст.л
  • Розпушувач – 1 ч.л
  • Сіль – щіпка

Начинка:

  • Яблуко – 1-1,5 шт
  • Курага – 50 г
  • Чорнослив – 50 г

1 велике яблуко або 1,5 невеликих натираємо на великій тертці. Деко застилаємо пергаментом, якщо не впевнені у своєму пергаменті, то можна змастити олією. Викладаємо терте яблуко рівномірним шаром.

Далі нам знадобиться 50 г кураги та 50 г чорносливу. Промиваємо курагу та чорнослив (при необхідності замочити), дрібно нарізаємо і розподіляємо по яблуку.

Готуємо тісто. 4 яйця та дрібку солі починаємо збивати міксером протягом 2 хвилин до появи піни.

Потім починаємо вводити частинами цукор 100 г і збиваємо протягом 5-7 хвилин до щільної світлої маси. Чим краще збити тісто, тим легше воно буде.

Вливаємо 3 ст.л олії і ще раз перемішуємо.

300-350 г моркви натираємо на дрібній тертці, краще зробити це заздалегідь, щоб тісто не стояло і не осіло. Додаємо в тісто і акуратно перемішуємо лопаткою.

Додаємо 130 г просіяного борошна та 1 ч.л розпушувача. Акуратно перемішуємо лопаткою. Довго не вимішуємо тісто, просто до об’єднання інгредієнтів.

Морквяне тісто виливаємо на фруктову начинку і ставимо запікатися в духовку розігріту до 180 С на 15 хвилин.

Готовий бісквіт поки він гарячий перевертаємо, зробити це досить складно, бо ніжне тісто, але робіть це акуратно і повільно і у вас все вийде. Відразу поки бісквіт гарячий згортаємо в рулет, фруктовою начинкою усередину. Даємо рулету охолонути у згорнутому стані.

Готовий морквяний рулет посипаємо цукровою пудрою, можна полити шоколадом або глазур’ю.

Цей бісквітний рулет до чаю просто приголомшливий. Не потрібно жодного крему або просочення, він без цього виходить соковитим, ніжним і просто тане в роті. Спробуйте!

Смачного!

Пасевич Анна
Пасевич Анна
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин