...
ГоловнаКулінаріяНіжний заливний пиріг з кисломолочним сиром та гарбузом

Ніжний заливний пиріг з кисломолочним сиром та гарбузом

Підпишіться на нас:

Гарбуз – надзвичайно смачний, корисний та шанований на нашій кухні. Господині вже давно мають у своєму арсеналі різноманітні страви з гарбузом, а не лише стандартну гарбузову кашу.

Якщо у вас ще немає рецепту приготування заливного пирога з гарбузом та кисломолочним сиром, радимо додати його до списку своїх страв.

Як приготувати пиріг

Складові

  • кисломолочний сир – 2 пачки;
  • яйця курячі – 4 шт.;
  • вершкове масло – 100 гр;
  • гарбуз (пюре) – 400 гр;
  • цукор – 170 гр;
  • борошно – 130 гр;
  • манка – 3 ч. л;
  • розпушувач – 1 ст. л.;
  • ванілін до смаку;
  • сіль – щіпка.

Етапи приготування

  1. Виберіть стиглий гарбуз, обчистіть його. Далі наріжте невеликими кубиками, відваріть 5 – 7 хвилин у мікрохвильовій печів рукаві. Потім потовчіть товкачиком, або подрібніть блендером.
  2. Візьміть необхідну кількість цукру, розтоплене вершкове масло, перемішайте у зручній мисці. Додайте 2 яйця, та збийте все міксером. Додайте сюди і гарбузове пюре. Знову все перемішайте до однорідної консистенції, додайте щіпку солі.
  3. Тепер потрібно додати до тіста просіяне через сито борошно з розпушувачем невеликими порціями. У вас має вийти не дуже густе кремове повітряне тісто, тому борошно домішуйте поступово та обережно.
  4. В іншій мисці окремо змішайте кисломолочний сир, 2 яйця, та 6 ч. л. манки, ванілін. Збийте ці інгредієнти міксером. Ця начинка також не має бути дуже густою.
  5. Застеліть пергаментом форму для запікання, змастіть вершковим маслом, та викладіть половину тіста. Потім акуратно розподіліть начинку та залийте на неї другу частину тіста.

Випікати пиріг потрібно у розігрітій до 180 градусів духовій шафі 40-50 хвилин.

Пиріг можна прикрасити цукровою пудрою.

Смачного!

Стрічка новин:

Здоров'я/Краса/Лайф

Ще новини:

Ці огірки точно краще не консервувати: простіше одразу викинути

Молоді господині помиляються, коли обирають огірки виключно за якістю плодів. Багато чого в цій справі залежить від сорту. Наприклад,...

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...

Сухі котлети: помилки, через які вони такими виходять

Що додати до котлет, щоб вони були не сухими, а соковитими? Це питання, яким задаються недосвідчені господині. М'ясо дуже...

Картопляне пюре без грудочок: хитрощі приготування

Розглянемо кілька секретів приготування картоплі пюре без грудочок. Адже зробити цю страву ідеальною виходить далеко не у всіх. 1.Необхідно...