...
ГоловнаКулінарія"Мармуровий" курячий рулет з желатином

“Мармуровий” курячий рулет з желатином

Підпишіться на нас:

Мармуровий курячий рулет із желатином, приготовлений у домашніх умовах, буде не лише дуже гарною зовні, але ще й смачною закускою. З нього можна приготувати бутерброди на сніданок для всієї родини, додавши скибочку свіжого помідора або огірка.
Це буде набагато корисніше, ніж сосиска або ковбаса, придбані в магазині. Прянощі можна взяти будь-які, навіть прованські або італійські трави, які додадуть рулету більшої “мармуровості”.

Подробиці

Інгредієнти
Куряче філе – 300 г
Курячі стегна – 400 г
Желатин – 15 г
Сіль та перець – на смак
Приправа для птиці – 1 ч.л.
Часник гранульований – 0,5 ч.л.
Куркума – 1 ч.л.
Підготуйте всі продукти для мармурового рулету із курки з желатином. Куряче філе і стегна помийте під проточною водою, витріть паперовими рушниками. Видаліть шкіру зі стегенця, зріжте м’ясо з кісток. Наріжте червоне і біле м’ясо невеликим кубиком, складіть у глибокий посуд.
Додайте сіль та перець на смак, всипте приправу для птиці та куркуму. Замість приправ можна взяти паприку, якщо любите. Останнім всипте харчовий желатин.
Добре перемішайте курку зі спеціями та желатином. Відставте у сторону хвилин на 15-20, щоб м’ясо трохи замаринували. Через деякий час викладіть курку на харчову плівку. Сформуйте рулет з м’яса, замотайте його в кілька шарів, щоб під час приготування плівка не порвалася.
Для приготування мармурового рулету з курки з желатином ідеально взяти форму для хліба завдовжки 20 сантиметрів або будь-яку іншу. Викладіть у форму заготівлю, залийте її майже повністю.
Відправте в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин. Потім рулет потрібно витягти з форми та остудити повністю в холодильнику.
Застиглий рулет наріжте кружальцями завтовшки близько 1 сантиметра і подавайте до столу.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...

Сухі котлети: помилки, через які вони такими виходять

Що додати до котлет, щоб вони були не сухими, а соковитими? Це питання, яким задаються недосвідчені господині. М'ясо дуже...

Картопляне пюре без грудочок: хитрощі приготування

Розглянемо кілька секретів приготування картоплі пюре без грудочок. Адже зробити цю страву ідеальною виходить далеко не у всіх. 1.Необхідно...

Чому осідають кекси: грубі помилки молодих господарок

Мало хто здатний відмовитися від десерту до чаю, коли на стіл подаються гарні та пишні кекси. Ця смачна страва...