Чи можна приготувати олів’є без картоплі

0
Як «Олів'є» перетворити на «кулінарний шедевр»
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Господині часто при готуванні тих чи інших класичних страв часом змінюють склад страв. Це може відбутись через відсутність вдома певного інгредієнту, або якщо дитина відмовляється його їсти.

Так класичного салату олів’є на сьогоднішній день є багато варіантів.

Подробиці

Картопля в олів’є. Від цього інгредієнту в салаті відмовляються люди, хворі на цукровий діабет, та ті, хто прагне схуднути. Адже з картоплею салат буде значно калорійнішим.

Чи можна приготувати олів’є без картоплі

Як виявилося, багато кулінарів не додають картоплю в салат, замінивши його іншими компонентами. Наприклад, чудовим варіантом можуть стати відварені яєчні білки. З їх допомогою салат стає легким, повітряним та поживним.

Деякі господині замість звичної картоплі використовують корінь селери. Цей корисний продукт нічим не поступається картоплі.

Можна також спробувати замість картоплі додати до салату крабові палички. Результат вийде дуже цікавим через незвичайні смакові поєднання.

Деякі господині на олів’є відварюють маленькі макарони. У такому випадку салат може легко перетворитися на основну страву.

Дуже екстравагантним вийде олів’є, в якому традиційну картоплю замінюють на чорний відварений рис.

попередня статтяЯк змусити амариліс цвісти в домашніх умовах
наступна статтяЯк з допомогою гірчиці зробити, щоб томатна паста навіть через місяць була свіжа
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я