Чому усім потрібно їсти петрушку: причини, про які багато хто не здогадується

0
Чому усім потрібно їсти петрушку: причини, про які ти й не здогадувалася
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Про користь авокадо, ягід чиа та спіруліни сьогодні, мабуть, знає кожен другий. При цьому ми недооцінюємо всім знайому нам петрушку. Ось тільки 3 причини якнайшвидше включити її до свого раціону.

Петрушку та іншу зелень особливо люблять південні народи — вона не лише додається до різних страв, а й завжди присутня на столі у свіжому вигляді. Така любов до «кучерявої» цілком виправдана, адже цей продукт з неповторним смаком та ароматом несе величезну користь для організму, про яку багато хто з нас навіть не здогадується.

Ось мінімум 3 причини додати її до свого щоденного меню:

Бореться із запаленнями

Петрушка багата вітаміном C, каротиноїдами та хлорофілом – завдяки цьому зелень має протизапальну дію. Крім того, в зелені багато антиоксидантів, а значить вона служить відмінним щитом від ушкоджень для клітин нашого організму.

Омолоджує організм

Півня не тільки чудово чистить кров, а й сприяє виробленню глутатіону — головного джерела молодості.

Бореться з набряками

Зелень з легкою гіркуватістю та різким ароматом допомагає позбавлятися від набряків, а також захищає наш організм від хвороботворних бактерій.

попередня статтяЯк приготувати заправку для борщу «з родзинкою»
наступна статтяЯк налити олію на сковороду, щоб вона не «стріляла»
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я