Який обряд провести на Різдво, щоб виповнилося заповітне бажання

0
Який обряд провести на Різдво, щоб виповнилося заповітне бажання
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

З давніх-давен люди вірять, що в свято Різдва Христового ангели спускаються з неба і виконують наші бажання. Ніч перед святом вважається енергетично сильним періодом, коли добре проводити різні ритуали та обряди, щоб отримати бажане. Про них і йтиметься у нашій статті.

Найпростіший, але дієвий спосіб залучити до будинку любов, багатство, удачу – загадати бажання перед сном. Важливо після цього ні з ким не говорити і відразу заснути. Загадуючи бажання, зосереджуються на мрії. Можна також у Святвечір написати список своїх побажань на аркуші паперу. Цей список залишають на всю ніч на підвіконні. Ангели обов’язково ознайомляться із листом. О третій ночі, коли відкриються небеса, тим, хто про щось щиро мріє, слід вийти на вулицю і подивитися в небо. При цьому необхідно помолитись Богові і попросити його про сокровенне. Такі молитви Всевишній чує насамперед.

Багатьом підійде і такий нічний обряд для виконання мрії: о третій годині ночі виходять надвір, шукають темний закуток і слухають звуки, вдивляючись у небеса. Подумки слід стати одним єдиним із Всесвітом. При цьому постійно думати про мрію. Очі прикрити рукою і вголос вимовляти те, про що мрієте. Щоб бажання втілилося в життя, необхідно 7 січня з ранку запалити церковну свічку перед Спасителем і помолитися про виконання прохання.

 

Напередодні Різдва можна провести обряд з ангелом, щоб отримати бажане. Для цього на аркуші паперу малюють фігуру янголятко і вирізають її. Загаують бажання та малюють на обличчі ангела одне око. Фігурку ховають. Друге око малюують після виконання мрії. Якщо людина мріє про здоров’я, то може провести такий ритуал 7 січня: зранку піти у ванну та тричі прочитати слова змови під час умивання: «Христос народився, світові з’явився. Врятує Він мене. Амінь».

Різдво – підходящий період для здійснення своєї мрії. За допомогою простих обрядів можна залучити до життя успіх, щастя, гроші і навіть здоров’я.

попередня стаття25-хвилинне тренування і ніяких простих вуглеводів: розкрито секрет стрункої фігури Леді Гаги
наступна статтяДієтолог розповіла, як почати правильно харчуватися у Новому році та змінити свої харчові звички назавжди
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я