6 найкращих новорічних укладок у стилі 80-х

Підпишись на нас:

Легкі хвилі

Відмінний варіант для тих, хто хоче виглядати ефектно, створюючи при цьому вигляд, що на підготовку до свята пішло лише кілька хвилин. Легкі хвилі отримати дуже просто: вам знадобиться лише плойка великого діаметру, гребінець з рідкісними зубчиками і засіб легкої фіксації, який дозволить волоссю залишатися рухливим і не склеїти його. Волосся можна укласти на прямий або косий проділ і доповнити зачіску ефектною шпилькою.

У стилі 20-х

Вишукане укладання в стилі ретро — відмінний вибір для тих, хто звик виділятися. Зачіска чудово доповнить і елегантну сукню, і оксамитовий костюм брюки і спокусливий кетсьют. Для укладання краще використовувати мус середньої фіксації: він забезпечить волоссю блиск, при цьому не склеїть його.

Пучок

Кучеряве волосся зовсім не обов’язково повинно бути розпущене: нітрохи не гірше воно виглядає в хвості або пучку. Для початку волосся необхідно завити – використовуйте плойку будь-якого діаметру, залежно від того, наскільки дрібні кучерики ви хочете отримати. Потім зберіть волосся у високий пучок: він має бути досить вільним — легка недбалість лише прикрасить зачіску. Можна випустити пасма в обличчя: з одного або з обох боків. На відміну від розпущеного волосся, яке так і хочеться постійно поправляти, такий пучок дозволить не турбуватися про зачіску всю новорічну ніч.

Природні локони

“Тугі” кучері, покладені одна до одної і густо залиті лаком, безнадійно вийшли з моди. Їм на зміну прийшли природні, об’ємні, трохи кудлаті хвилі. Укладання можна зробити як за допомогою гарячого інструменту, так і більш щадним способом. Не забувайте про текстуруючий спрей для фіксації, щоб волосся не злипалося і залишалося натуральним і рухливим

Мокрий ефект

«Мокре» укладання не втрачає своєї актуальності вже не перший сезон. Як і у випадку з пучком, головна перевага такого укладання у її стійкості. Для початку завийте волосся в легкі локони (власницям кучерявого та хвилястого волосся буде достатньо укласти його за допомогою «кучерявого методу»), потім візьміть гель сильної фіксації і зачешіть волосся назад. Щоб вийшов ефект, наче ви тільки вийшли з душу. На основній довжині рекомендуємо використовувати менш сильний засіб фіксації, щоб волосся не склеїлося занадто сильно.

Диско-кучері

Про це укладання ми мріяли ще з початку осені, коли вперше побачили її на шоу Tom Ford. І, здається, Новий рік — найкращий час, щоб нарешті приміряти її. Пишні диско-кучері у стилі 80-х забезпечать яскравий образ, який не дозволить залишитись непоміченою на жодній вечірці. Щоправда, і зробити її досить складно. Використовуйте плойку невеликого діаметру і обов’язково розпушіть кучері руками, перш ніж фіксувати – локони не повинні бути чітко окреслені. Потім зробіть невелике начісування біля коріння і заколіть волосся на косий проділ. Ідеально з блискучою сукнею та великими сережками.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин

Як приготувати домашнє печиво «Марія»

Інколи так хочеться чогось солоденького, але малокалорійного: щоб і...

Як гвоздика допомагає проти комарів: народна порада

З кожним теплим днем наближається пора, коли, здається, усі...

Найкраща швидка піца з лаваша за 15 хвилин

Якщо дуже хочеться піци, а часу обмаль, приготуйте піцу...

Секрети городників, щоб виноград дав гарний урожай

Для того, щоб виноград дав гарний урожай, крім підживлення,...

Зігрівальний гранатовий напій по-домашньому: «секрет» смаку в спеціях

Іноді виникає бажання взяти не чашку чаю або кави,...

Камалія та її колишній чоловік мільярдер Мохаммад Захур разом відпочивають в Португалії

Українська співачка Камалія розлучена з мільярдером Моххамадом Захуром, проте...

Як приготувати соус до м’яса та риби з картопляного відвару

Відварна картопля. Нею нікого не здивуєш. Всім добре відомий...