7 простих рекомендацій, як зробити волосся красивим і доглянутим

0
7 простих рекомендацій, як зробити волосся красивим і доглянутим
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Регулярно підстригайте кінчики

Навіть якщо ваша мета – відростити довге волосся, відвідувати майстра необхідно кожні 1-2 місяці. Якщо регулярно зрізати приблизно по півсантиметра перерізаного волосся, локони будуть рости красивим і здоровим, та ще й з подвоєною швидкістю.

Захищайте волосся від холоду

Батьки неспроста змушували нас носити шапку в дитинстві: вона не лише гріє та знижує ризик застудних захворювань, а й захищає волосся від згубного впливу холодної температури. Стильні шапки, капелюхи та панами не лише врятують вашу шевелюру від морозу, але й стануть чудовим доповненням до образу.

Використовуйте термозахист

Високі температури для волосся не менш згубні, ніж низькі, тому фахівці рекомендують завжди використовувати термозахисні сироватки та олії (особливо якщо ви регулярно робите укладання феном або стайлером).

Багатоступінчастий догляд

Навіть у найкращого і правильно підібраного шампуню головна функція – очищати волосся, а для зволоження, живлення та зміцнення необхідно використовувати кондиціонери та маски. Не обов’язково купувати велику кількість дорогих засобів – з цією функцією чудово справляються натуральні олії.

Масаж

Інтенсивність росту та здоров’я волосся, насамперед, залежать від стану шкіри голови. Регулярний масаж голови стимулює кровообіг і сприятливо впливає на стан ваших локонів. Масаж можна робити руками за допомогою спеціальних масажних щіток або кристалів гуаша.

Пілінг шкіри голови

Регулярно видаляти забруднення та мертві клітини шкіри необхідно не тільки на обличчі та тілі, але й на шкірі голови. Зараз ринок пропонує безліч спеціальних скрабів і пілінгів для шкіри голови, з різними доглядовими компонентами. Робіть пілінг 2-3 рази на місяць, і приємні зміни у зовнішньому вигляді волосся не забаряться.

Слідкуйте за раціоном

Якими б гарними засобами ви не користувалися, волоссю необхідне живлення не тільки зовні, а й зсередини. Авітаміноз – одна з найпоширеніших причин сухості та ламкості волосся, тому необхідно переконатися, що ваш організм отримує все необхідне. У раціоні обов’язково повинні бути корисні жири, вітаміни Е і D і різні мінерали.

попередня статтяЗнайдено спосіб регулювання цукру крові без інсуліну
наступна статтяСекрети догляду за шкірою навколо очей
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я