...
ГоловнаЗдоров'яКому корисно їсти насіння соняшника

Кому корисно їсти насіння соняшника

Підпишіться на нас:

Насіння соняшника може бути корисним для запобігання ризику серцевого нападу, воно може сприяти зниженню рівня холестерину ЛПНГ, зниженню артеріальної гіпертензії за рахунок поліненасичених жирів.

Соняшникове насіння може поліпшитити симптоми передменструального синдрому. Завдяки харчовим волокнам можуть бути корисними для гарного функціонування кишечника.

Оскільки вони містять вітамін Е та селен, вони можуть боротися з вільними радикалами та окислювальним стресом і можуть відігравати роль у зменшенні запалення в організмі.

Жирні кислоти Омега-6, що містяться в них, можуть благотворно впливати на шкіру, покращуючи її зовнішній вигляд і сприяючи уповільненню процесу старіння.

Мінерали в насінні соняшника, такі як кальцій, фосфор, магній, сприяють здоров’ю кісток. Завдяки мінералам та вітамінам можна підтримувати імунну систему.

Яка шкода від насіння

Насіння соняшника рекомендується вживати в помірних кількостях, оскільки вони мають високу калорійність і можуть призвести до збільшення ваги.

Деякі люди можуть проявити чутливість до цього насіння і є ймовірність алергічних реакцій на них, тому рекомендується їх уникати.

Ви можете насолоджуватися насінням соняшника протягом усього року, але рекомендується купувати його з органічних джерел і вживати в сирому вигляді та помірних кількостях.

Смажене насіння має меншу кількість поживних речовин.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Що буде після повної відмови від кави: через день, тиждень, місяць

Заперечення, гнів, торг, депресія, прийняття. Розбираємось з усіма стадіями відмови від улюбленого напою! Багато лікарів та вчених на повному...

Як побороти потяг до солодкого: допоможе цей смачний продукт

Тяга до солодкого – серйозна проблема. Вона може звести нанівець всі зусилля щодо налагодження харчування. Є різні способи...

7 популярних питань про вітаміни: перевір, чи всі відповіді ти знаєш

Про сезонний авітаміноз, «уколи краси» та чудеса комплексного прийому вітамінів групи В знають, мабуть, усі. В цій статті...

Як обійми впливають на сон насправді: дослідження

Всі ми різні: хтось обожнює засинати в обіймах коханої людини, а хтось обличчям до стіни. Вчені все ж...