Як швидко приготувати торт без духовки

0
Як приготувати торт без духовки для тих, хто не має часу возитися з випічкою
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Не завжди є час і бажання поратися з випічкою, а хочеться приготувати щось солодке до чаю.

Зробити це можна досить швидко. Достатньо запастись мінімальним набором продуктів.

Подробиці

Якщо у вас обмаль часу, а рідні просять приготувати щось смачненьке, приготуйте торт без випічки.

Найпростіший торт без випічки

Для приготування знадобиться 250 г розсипчастого печива, 200-250 г кисломолочного сиру, 300 г йогурту (можна замінити сметаною середньої густоти), цукор.

Кількість цукру залежить від того, наскільки солодке печиво, та чи доданий цукор до йогурту. Спробуйте інгредієнти і візьміть стільки цукру, скільки вважаєте за потрібне.

У глибоку маску необхідно застелити плівку. Сир, йогурт та цукор з’єднати та ретельно перемішати. Найзручніше збити міксером до однорідності та повного розчинення цукру.

На замітку: цукор можна замінити медом, тому що без випікання всі його корисні властивості зберігаються.

У миску із застеленою плівкою треба викласти шар печива, змастити його сирно-йогуртною сумішшю. Потім знову шар печива та шар сирно-йогуртної суміші. Чергувати, доки інгредієнти не закінчаться. Залишіть 3-4 шматочки печива, щоб зробити крихту.

Миску з майбутнім тортом накрийте та поставте в холодильник на ніч. Наступного дня переверніть її над блюдом. Завдяки плівці торт легко відокремиться від стінок ємності. Подрібніть печиво, що залишилося до стану крихти і посипте торт зверху і з боків. Можна подавати до чаю.

Смак залежить від смаку інгредієнтів. Експериментуйте з різними видами печива, співвідношенням сиру та йогурту, йогуртами з різними смаковими добавками. Можна зробити додатковий шар із банана чи полуниці.

Торт із пряників

Знадобиться 500 г пряників, 500 г сметани, 5 бананів середнього розміру.

Пряники треба нарізати пластинками, або невеликими кубиками. Випуклі боковини подрібнити до стану крихти. Банани нарізати кружальцями. Викладати шматочки пряників та бананів шарами, промазуючи сметаною. Миску чи форму попередньо застелити зсередини плівкою.

Залишити заготівку на ніч у холодильнику, потім перекласти на блюдо, посипати крихтою з пряників і подавати до столу. Торт виходить ніжним та дуже смачним.

Щоб він не вийшов сухим, треба не шкодуючи промазувати сметаною шари. Цукор у цьому рецепті не потрібен, тому що банани та пряники й так солодкі.

Ці два рецепти виручать, коли не працює духова шафа, а порадувати гостей та рідню все ж таки варто. Або коли не хочеться займатися випічкою, але є бажання порадувати себе та близьких смачним десертом.

попередня стаття7 варіантів використання бананової шкірки у побуті
наступна статтяЯк накачати прес стоячи: 8 ефективних вправ
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я