Що робити при токсикозі для полегшення симптомів

0
Що робити при токсикозі для полегшення симптомів
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Хоч токсикоз для багатьох вагітних є невід’ємною частиною першого триместру, проте сісти й прийняти всі симптоми не найкраща ідея. Щоб полегшити самопочуття можна користуватися безпечними народними методами, що перевірені досвідом багатьох жінок.

Подробиці

Одним із них є настій із шипшини. Його навіть схвалює доказова медицина. Шипшина виводить з організму всі шлаки та токсини, які виробляють біологічні активні речовини. Завдяки такому впливу на організм вже через 3-5 днів можна буде сказати «прощай» токсикозу.

Для відвару необхідно 1 чайну ложку подрібненої шипшини залити 400 мл води і кип’ятити протягом 20 хвилин. Можна додати для солодкості чайну ложку меду. Він обволікає стінки шлунка та знімає спазми в ділянці живота.

Випивати відвар варто по 100 мл 3 рази у день після приймання їжі. У такі ліки можна додавати смородину, журавлину або горобину. Тривалість курсу може бути будь-якою залежно від самопочуття, але не рекомендують вживати відвар довше 30 днів.

попередня статтяЗапечені курячі гомілки з хрумкою скоринкою
наступна статтяШвидкий торт з 3 інгредієнтів без випічки
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я